Ingrediƫnten
Equipment
Method
Zalm op een plankje
- Bereid de barbecue voor op een directe bereiding op een temperatuur van ongeveer 180 graden gemeten op het rooster.
- Leg de zalmmoten op het plankje
- Strooi er peper, zout en dille over de zalm heen
- Snij uit de citroen 4 plakjes en leg deze op de zalm

- Leg het zalmplankje op de barbecue en sluit de deksel

- Zodra de zalm een kerntemperatuur van 50 graden heeft kan deze eraf!
Tagliatelle met asperges en roomsaus
- Ik heb dit bij de zalm geserveerd. Simpel uit een pakje en pot, maar super lekker!

- Kook de pasta volgens de verpakking
- Maak de roomsaus volgens de verpakking
- De asperges komen uit een pot in dit geval, dus die hoef je alleen maar op te warmen. Ik heb hiervoor de barbecue gebruikt
- Voeg de asperges aan de roomsaus toe

- Voeg de pasta een de roomsaus toe
- Serveer de pasta en de zalm apart. Eet smakelijk!
