Ingrediënten
Equipment
Method
- Kook de aardappeltjes 5 minuten voor
- Bereid intussen de BBQ voor op een indirecte bereiding op een temperatuur van ongeveer 200 graden gemeten op het rooster. Hoe je dat doet? Dat legt Noskos je op deze pagina haarfijn uit!
- Hak de knoflook fijn, de paprika in stukjes en de chorizo worst in plakjes. Haal wel even het velletje van de chorizo worst af
- Bestrooi de kipdijfilet met de kipkruiden
- Doe een scheut olie in de pan en voeg de knoflook toe
- Doe de aardappeltjes erbij
- Doe de helft van de chorizoworst en paprika erbij
- Leg de kip hier bovenop
- Doe de overige helft van de chorizoworst en paprika erbij
- Zet de pan, met deksel, op de barbecue voor ongeveer 60 minuten. Let op je temperatuur zodat het niet aanbrand.
- Haal na een uur de deksel eraf en laat nog even een half uur op de barbecue staan
- Na een half uur kan de pan van de barbecue (let op, die is heet!). Eet smakelijk!
Notities
Dit is een recept van Lekker en Simpel. Wil je meer recepten van Lekker en Simpel? Ga dan naar hun site.